Company | Willis Towers Watson

Sectors: Consultancy, Financial Services, Pensions & Insurance, Asset & Risk Management

Over Willis Towers Watson

Willis Towers Watson is een vooraanstaande wereldwijde leverancier van advies, bemiddeling en oplossingen die klanten over de hele wereld helpt om risico om te zetten in groeimogelijkheden. De eerste stappen van Willis Towers Watson gaan terug tot 1828. Momenteel heeft Willis Towers Watson 40.000 werknemers in meer dan 140 landen.

Wij ontwerpen en leveren oplossingen die risico beheren, arbeidsvoorwaarden optimaliseren, talent laten groeien en meer kracht geven aan kapitaal om organisaties en personen te beschermen en te versterken. Ons unieke perspectief stelt ons in staat om de cruciale kruispunten tussen talent, middelen en ideeën te zien – de dynamische formule die bedrijfsprestaties verbetert.

Samen benutten wij het potentieel.

We bieden je diverse mogelijkheden te groeien door je de kans te geven te werken aan complexe en interessante opdrachten. Heb je gevoel voor cijfers en mensen? En ben je oplossingsgericht? Grijp dan de kans om te helpen bij het oplossen van complexe organisatievraagstukken, waardoor je jezelf ook verder ontwikkelt. Je werkt samen met collega’s binnen een wereldwijd netwerk en werkt mee aan innovatieve maatoplossingen voor onze internationale klanten.

Workshop en diner

Tijdens de Beroependagen 2018 verzorgt Willis Towers Watson een case. Tijdens deze case kruip je in de huid van een consultant en krijg je een indruk van wat een consultant bij Willis Towers Watson zoal voor werkzaamheden doet. We zullen een beroep doen op je analytisch vermogen en creativiteit, maar bovenal op je overtuigingskracht ten opzichte van de opdrachtgever. De voertaal tijdens de workshop is Nederlands. In deze case zullen aspecten van de afdeling Retirement, Investment en Insurance, Consulting & Technology terugkomen. Indien je geïnteresseerd bent in Willis Towers Watson adviseren wij je om deze uitdaging aan te gaan!

We zijn op zoek naar

Studenten die in het laatste jaar van hun Bachelor zitten en Master studenten in de richting van Econometrie, Actuariaat of een andere kwantitatieve richting. Mocht jouw profiel niet helemaal aansluiten, ben je alsnog van harte welkom om je aan te melden voor onze case en/of diner.

Contact:

T: 088-543 3000
E: maartje.haarsma@willistowerswatson.com

 

Participating programs