Company | Volkswagen Pon Financial Services

Sector: Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services

Financieel dienstverlener binnen de automotive en mobiliteitsbranche, onder andere voor de mooie merken Volkswagen, Audi, Skoda en Seat, maar ook met een multibrand leasemaatschappij in huis, en als huisbank voor diverse autodealers. Gevestigd in Amersfoort werken we met ca. 525 collega\\\’s dagelijks als een betrouwbare partner in financial services en een vernieuwer in mobiliteit. Met Volkswagen Financial Services AG (60%) en Pon (40%) als internationale moederbedrijven brengen we een stevige en solide basis met ons mee.  En met een ruime keuze in merken, financiële diensten én samenwerking met onze partners pakken we ieder mobiliteitsvraagstuk aan! Op vlak van finance, risk, control, data, analytics zijn wij continue op zoek naar talent. Talent dat met ons gaat werken in onze missie als betrouwbare partner in financial services en vernieuwer in mobiliteit.

Het programma

Graag nodigen wij jou uit voor een lunch waarmee je informeel kennis kan maken met collega\\\’s vanuit verschillende invalshoeken. Denk aan Risk, Finance en Control, Audit, Data analyse en IT. Je komt meer te weten over de bedrijfscultuur, uitdagingen waar we dagelijks aan werken, en hoe jouw toekomst bij Volkswagen Pon Financial Services B.V. eruit kan zien.

Wie ben jij?

We komen graag in contact met studenten met interesse in Finance en Control, Risk, Audit, Data analyse en IT. Dit kan vanuit verkenning voor een stage of opdracht of wanneer je benieuwd bent naar hoe Volkswagen Pon Financial Services jou verder helpt bij een vliegende start van je carierre!

Contact informatie:

Neem voor meer informatie over werken bij Volkswagen Pon Financial Services contact op met Lianne van Beekhuizen. Nu al nieuwsgierig? Kijk op www.vwpfs.nl voor meer informatie.

T: 06 22 455 818
E: jobs@vwpfs.nl

Participating programs