Company | Triple A – Risk Finance

Sectors: Consultancy, Pensions & Insurance, Asset & Risk Management

Who are we?

Triple A – Risk Finance is een onafhankelijk en innovatief consultancybedrijf gespecialiseerd op het gebied van actuariaat en risicomanagement, opgericht in 2006 en gevestigd in Amsterdam. Triple A is een bedrijf met een platte structuur en enthousiaste jonge professionals. Mede door de korte lijnen met het management is er volop ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Dit geeft onze medewerkers de kans om buiten de gebaande paden te gaan en de vaak kwantitatief uitdagende opdrachten met een creatieve benadering op te lossen.

Work for us

We werken vanuit vier business lines: Pensions, Insurance, Risk & Strategy Consulting en Banking. Onze klanten variëren van grote multinationals tot kleine ondernemingen onder te verdelen in banken, verzekeraars, pensioenfondsen, pensioenuitvoerders en werkgevers. We werken vanuit ons eigen kantoor en op locatie bij de klant.

Een standaard carrièrepad bestaat dan ook niet binnen Triple A. Je ontwikkelt je als risk professional met je eigen accenten. Kortom, we bieden uitgebreide mogelijkheden tot een zeer uitdagende carrière in de consultancy op het gebied van actuariaat en risicomanagement.

What are we going to do at the Beroependagen?

Triple A – Risk Finance zal tijdens de Beroependagen deelnemen aan de barista-workshop met werknemers van meerdere business lines. Tijdens deze workshop willen wij jou beter leren kennen en jou laten ervaren hoe de werk sfeer bij ons op kantoor is.
Triple A – Risk Finance is een jong en dynamisch bedrijf. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35 jaar en bestaat al uit een team van zo’n 100 mensen. Dit is het gevolg van de unieke dynamiek: een gevoel van ondernemerschap en vastberadenheid om samen ergens voor te gaan, maar ook een open en informele omgang met elkaar. Ons motto is dan ook: “Work hard, have fun”.

Participating programs