Company | Triple A – Risk Finance

Sectors: Pensions & Insurance, Asset & Risk Management, Data Science & Business Analytics

Informatie over Triple A – Risk Finance

Wie is Triple A – Risk Finance?

Triple A – Risk Finance is een onafhankelijk en innovatief consultancybedrijf gespecialiseerd op het gebied van actuariaat en risicomanagement, opgericht in 2006 en gevestigd in Amsterdam. Triple A is een bedrijf met een platte structuur en enthousiaste jonge professionals. Mede door de korte lijnen met het management is er volop ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Dit geeft onze medewerkers de kans om buiten de gebaande paden te gaan en de vaak kwantitatief uitdagende opdrachten met een creatieve benadering op te lossen.

Wat doet Triple A – Risk Finance?

We werken vanuit vier business lines: Pensions, Insurance, Risk & Strategy Consulting en Banking. Onze klanten variëren van grote multinationals tot kleine ondernemingen onder te verdelen in banken, verzekeraars, pensioenfondsen, pensioenuitvoerders en werkgevers. We werken vanuit ons eigen kantoor en op locatie bij de klant.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn onder andere:

  • Ontwikkeling van actuariële projectiemodellen
  • Uitvoering van risicoanalyses
  • Waardering van pensioencontracten
  • Advisering over nieuwe pensioenregelingen
  • Asset & liability management
  • Verslaglegging

Een standaard carrièrepad bestaat dan ook niet binnen Triple A. Je ontwikkelt je als risk professional met je eigen accenten. Kortom, we bieden uitgebreide mogelijkheden tot een zeer uitdagende carrière in de consultancy op het gebied van actuariaat en risicomanagement.

Hoe is de werksfeer bij Triple A – Risk Finance?

Triple A – Risk Finance is een jong en dynamisch bedrijf. Dat geldt zowel voor het bedrijf zelf, als voor de mensen die er werken: de gemiddelde leeftijd van de consultants ligt rond de 33 jaar. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en bestaat intussen al uit een team van zo’n 100 mensen. Het is het gevolg van de unieke dynamiek binnen Triple A: een gevoel van ondernemerschap en vastberadenheid om samen ergens voor te gaan.

De dynamiek vind je binnen het hele bedrijf terug in de manier van werken en de sfeer op kantoor. De omgang met collega’s is open en informeel, en tegelijkertijd gaan we met z’n allen voor het beste resultaat. Ons motto is dan ook: “Work hard, have fun”.

Informatie over onze workshop ‘Fraudeopsporing met Data Analytics’

Vroegtijdige opsporing van fraude gevallen wordt steeds meer een speerpunt voor verzekeraars. Vorig jaar zijn er meer dan 10.000 fraudeplegers opgespoord. Hierdoor hebben alle verzekeraars samen ruim €83 miljoen bespaard. Een groot deel van de schades is opgespoord door slim gebruik te maken van data analytics. Bij de case van Triple A – Risk Finance ga je aan de slag met verzekeringsdata om fraude op te sporen.

Je krijgt een aantal datasets tot je beschikking van een autoverzekeraar. Hierin zijn enkele fraudegevallen bekend. Je gaat aan de slag met een eerste verkennende data analyse om vervolgens nog niet geïdentificeerde fraudegevallen op te sporen. Hierbij introduceren wij ook een aantal eenvoudige machine learning algoritmes. Je krijgt een opzet van code in Python, het is dus handig als hier ervaring mee hebt maar dit is zeker niet noodzakelijk.

Naar wie zijn wij op zoek:

Je bent in de afrondende fase van je opleiding Econometrie, Actuariaat, Wiskunde of soortgelijke studie.

Je bent analytisch, adviesvaardig, resultaatgericht, innovatief en ondernemend. Je hebt een meer dan gemiddelde belangstelling voor financiële risicomanagement op het gebied van banken, verzekering, pensioen of ALM en weet je binnen dit vakgebied uitstekend te profileren. Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor je collega’s en klanten.

Dan zijn we in jou geïnteresseerd!

Lunch

Graag komen we tijdens de lunch op 2 oktober in gesprek met jou!

Contact informatie:

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou binnen Triple A – Risk Finance, bezoek dan ook onze website www.aaa-riskfinance.nl of neem contact op met onze recruiter Vivianne Collee, telefonisch of per mail:

T: 06 83 52 59 00
E: werken@aaa-riskfinance.nl

Participating programs