Company | SeederDeBoer

Sectors: Banking, Consultancy, Asset & Risk Management

Who are we?

SeederDeBoer is een middelgroot Nederlands organisatieadviesbureau. Wij helpen organisaties bij het in de praktijk brengen van hun strategie en dragen zo bij aan de ontwikkeling van onze klanten. We zijn met name actief in de zorg en in de publieke en financiële sector. Daar brengen we complexe verandertrajecten tot een goed einde door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement.

Work for us

In ons tweejarig Consultancy Traineeship wordt je opgeleid tot organisatieadviseur. Zelfstandig of met collega’s werk je bij meerdere opdrachtgevers aan verschillende vraagstukken. Je werkt bijvoorbeeld als project- en/of managementondersteuner, business controller, of beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen. Naast je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur.

What are we going to do at the Beroependagen?

Tijdens de workshop zullen we aan de slag gaan met een uitdagende case. Deze case is een van onze opdrachten geweest in de zorg, publieke of financiële sector.

Participating programs