Company | SeederDeBoer

Sectors: Consultancy, Asset & Risk Management

SeederDeBoer

Je start je carrière bij SeederDeBoer als Young Professional. Ons Young Professional Programma is een traineeship van twee jaar. In die twee jaar doorloop je een traject van werken en trainingen waarin je wordt opgeleid tot organisatieadviseur. Je werkt in verschillende klantopdrachten bij meerdere opdrachtgevers. Naast je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur.

Young Professional Programma

Als Young Professional werk je in verschillende klantopdrachten bij meerdere opdrachtgevers. Je krijgt bijvoorbeeld de rol van project- en/of managementondersteuning, business control, support of analyse, of je analyseert en beschrijft bedrijfsprocessen voor de klant. Jouw werkzaamheden dragen bij aan het resultaat van de klant, maar vooral ook aan jouw eigen ontwikkeling. Naast je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur.

Na afloop van het programma kijken we samen naar de mogelijkheden voor een aanstelling bij SeederDeBoer of wellicht bij één van onze klanten.

Ben jij klaar om Young Professional te worden?

  • Heb je een universitaire masteropleiding afgerond?
  • Heb je maximaal 2 jaar werkervaring?
  • Ben je eigenzinnig en leergierig? Heb je ambitie en sta je te popelen om te groeien?
  • Ben je communicatief sterk?
  • Fulltime beschikbaar?
  • Ben je bovendien sociaal vaardig, sensitief en heb je een flinke dosis overtuigingskracht?

De workshop

Tijdens de Beroependagen zullen we een case behandelen die vergelijkbaar is met vragen die we in de praktijk vaak van onze klanten krijgen. Hierdoor kan je kennismaken met het soort vraagstukken die je krijgt als je als consultant aan de slag gaat.

Wij zoeken:

Universitaire masteropleiding afgerond; communicatief sterk, eigenzinnig & leergierig, fulltime beschikbaar, sociaalvaardig, overtuigingskracht, een pre is Nederlandstalig.

 

Super! We maken graag kennis met je!

Participating programs