Company | Roland Berger

Sectors: Consultancy, Strategy Consultancy

Who are we?

Consultancy bij Roland Berger gaat over creativiteit, diversiteit, strategisch denken en teamwork.

Ondernemend Strategiehuis
Roland Berger is een internationaal strategisch adviesbureau. De firma behoort tot de top-3 van strategieadviseurs in Europa, wereldwijd tot de top-5. Er werken circa 2400 consultants in 50 kantoren verspreid over 34 landen. Wij helpen ondernemers de economie van de 21e eeuw vorm te geven. Wij ondersteunen onze klanten bij het realiseren van snelle en stabiele groei. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen onze klanten. Hun uitdagingen maken wij tot de onze, en we leveren altijd een implementeerbaar resultaat. Dat zie je terug in onze waarden: Ondernemerschap, Empathie en Excellentie. Daarmee creëren we waarde op een duurzame en meetbare wijze.

Onze Mensen
Ondernemerschap is een attitude. Goede strategy consultants zijn meer dan slimme analisten en strategen; zij overtuigen op inhoud, creativiteit en persoonlijkheid. Onze consultants hebben uitstekende resultaten behaald op de universiteit en hebben naast hun studie veel activiteiten ondernomen. Onze cultuur staat bekend als energiek, collegiaal, ondernemend, professioneel en scherp.

Work for us

Jouw Carrière
Vanaf de eerste dag werk je aan strategische projecten voor, en mét, klanten in diverse industrieën. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en we verwachten dat je jezelf continu blijft ontwikkelen. We bieden je een intellectueel stimulerende werkomgeving in een snel groeiende onderneming. Met je Master-titel op zak start je je carrière als Junior Consultant. Ben je nog niet helemaal afgestudeerd? Dan is een meewerkstage van 3 maanden wellicht de beste optie om aan het vak te proeven.

What are we going to do at the Beroependagen?

Diner
Roland Berger nodigt je van harte uit je aan te melden voor het diner op dinsdag 2 oktober. Tijdens het diner kun je meer te weten te komen over het werk als consultant en is er veel ruimte om de consultants van Roland Berger beter te leren kennen. We kijken er naar uit je op 2 oktober te mogen ontvangen.

Wie?
Roland Berger zoekt academici met sterke analytische vaardigheden, affiniteit met strategy consulting, ondernemerszin en een klik met ons kantoor. Een specifieke studie is niet van belang, diversiteit binnen ons kantoor wel. Niet voor niets luidt het credo ‘It’s character that creates impact!’

Heb je een universitaire opleiding (bijna) afgerond met uitstekende resultaten en daarnaast noemenswaardige nevenactiviteiten vervuld? En bovenal, heb je zin om je handen uit de mouwen te steken om ons kantoor in Amsterdam verder te laten groeien? Dan zien wij je graag langskomen!

Roland Berger only offers recruitment activities to students with fluency in the Dutch language.

Contact information
T: +31 20 7960622
E: eva.vanderlaant@rolandberger.com

 

Participating programs