Company | Rabobank

Sectors: Banking, Financial Services

Who are we?

Over de Rabobank 
De Rabobank is een bank voor en door klanten. Een coöperatieve bank met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zijn één van de grootste financiële instellingen ter wereld en tegelijkertijd zeer betrokken op lokaal niveau. We staan middenin de samenleving. Ons doel is klanten helpen met het realiseren van hun ambities. Daarbij willen we een substantiële bijdrage leveren aan het welzaijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld.

Onze missie: Growing a better world together
De Rabobank is een maatschappelijke bank. Werken bij de Rabobank betekent de wereld een beetje beter maken. Met grote en kleine initiatieven willen we dat steeds meer mensen financieel zelfredzaam worden en dat ondernemers duurzaam groeien. We zetten ons in voor de lokale omgeving en pakken op groter niveau het wereldvoedselprobleem aan, stap voor stap. Veranderen heeft tenslotte tijd nodig. 

Gezocht: mensen met lef en volharding 
Samen met jou willen we werken aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft. Maar ook aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen. We zijn én zoeken mensen met lef, want het verschil maken in de maatschappij, dat moet je durven. Daar is denkkracht en daadkracht voor nodig.

Daarom kijken we verder dan je cv, bij ons gaat het vooral om jouw mentaliteit. We zijn benieuwd wie je bent, welke ideeën je hebt en hoe je die wilt realiseren. Beloof jij jouw talent in te zetten voor een betere wereld? Dan willen we samen met jou bouwen aan de toekomst. Die van jouzelf, van de bank en van onze klanten. Heb jij het in je?

Uitgroeien tot impactvolle professional 
Wil jij een carrièrestart waarmee je direct verandering teweeg brengt? Bij de Rabobank kun je het verschil maken. Bijvoorbeeld door als stagiair uit te zoeken hoe blockchain-technologie de voedselketen kan verbeteren. Of door als trainee risico’s in kaart te brengen voor de financiering van windmolenparken. Bij de Rabobank helpen we jou de beste en meest impactvolle versie van jezelf te worden.

Jouw ontwikkeling staat centraal en we investeren in een omgeving waarin je leert door te doen. Weet jij al wat je wil? Dan krijg je de ruimte en mogelijkheden. Ben je nog aan het oriënteren? Dan helpen we je ook. Met een goede balans tussen vrijheid en begeleiding. En coachend leiderschap dat inspireert. Je krijgt het vangnet en netwerk van een sterke corporate en tegelijkertijd veel innovatiekracht en flexibiliteit.

En wat neem jij mee? De juiste mindset:
·       Challenge: daag anderen uit en laat je uitdagen
·       Connect: zoek de verbinding en bouw aan je netwerk
·       Change: draag bij aan de verandering van jezelf, de bank en de wereld
·       Courage: toon initiatief en doorzettingsvermogen 

Participating programs