Company | PostNL

Sectors: Financial Services, Data Analytics, Transport & Logistics

Who are we?

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. PostNL verandert van een traditioneel postbedrijf in een logistieke dienstverlener. We doen inmiddels veel meer dan het bezorgen van post en pakketten. Bijvoorbeeld met ondersteuning in direct en online marketing, gerobotiseerde orderverwerking of temperatuur gecontroleerd medisch vervoer.

Work for us

Ben je bijna klaar met je studie en denk je eraan een traineeship te doen? PostNL biedt vier traineeships aan in de richtingen Logistiek, IT, Finance en Business. In deze tweejarige traineeships zul je twee functies vervullen binnen werkvelden naar keuze. Daarnaast volg je samen met 15 trainees van verschillende richtingen, modules op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gefaciliteerd door De Baak. Ons traineeship ‘Your Excellence Program’ is erop gericht jou te laten excelleren als persoon. Geïnteresseerd in een van onze traineeships? Kijk dan op de website voor meer informatie.

What are we going to do at the Beroependagen?

PostNL is ook dit jaar aanwezig op de Beroependagen! Wij zullen tijdens de Beroependagen een relevante case presenteren die je zal uitdagen om out of the box te denken. Via deze weg laten we jou kennis maken met PostNL en de vraagstukken waar wij ons mee bezig houden. We zien je graag op 1 oktober!

Participating programs