Company | Marktlink

Sector: Consultancy

Over Marktlink

Marktlink Fusies & Overnames B.V. is de snelst groeiende onafhankelijke M&A-boutique in Nederland. Met vier Nederlandse vestigingen en drie in zowel binnen- als buitenland op de radar adviseren de 70 professionals van Marktlink verschillende soorten ondernemers bij hun vragen rondom het complete overnameproces.

Sinds de oprichting van Marktlink in 1996 hebben we honderden transacties voltooid in meerdere branches en kunnen we met trots zeggen dat we een slagingskans van 95% hebben. Vandaag de dag treedt Marktlink op als adviseur bij ruim 60 transacties per jaar.

Een carrière bij Marktlink  

Bij Marktlink waarderen we professionals die zich verbonden voelen met het bedrijf, de klanten en het team waarin ze dagelijks werken. Naast een inspirerende werkomgeving omringd door collega’s die dagelijks met passie hun vak uitoefenen, bieden we ook een hecht team dat elkaar ondersteunt en samen successen viert. Dit vieren we door met elkaar leuke dingen te ondernemen, van boottochtjes tot concerten, Marktlink doet het samen. Iedere consultant bij Marktlink heeft partnerpotentieel en het gemeenschappelijke doel om binnen vier tot zes jaar zelfstandig dealmaker te worden.

Marktlink heeft de laatste tijd sterk uitgebreid en wil die trend met veel plezier voortzetten. Ben jij geïnteresseerd in de dynamische wereld van fusies en overnames? Werk je goed in teamverband? Wil jij werken voor een bedrijf dat de talentontwikkeling en haar ‘human capital’ voorop stelt?

Wij zijn op zoek naar mensen met sterke commerciële en sociale vaardigheden, goede  analytische en organisatorische competentie en die een voorkeur hebben voor het werken in een ondernemingsgerichte omgeving. Kun jij je hier in vinden? Dan is Marktlink de juiste keuze voor jou.

Marktlink Academy  

Bij Marktlink stellen we talentmanagement voorop. We investeren continu in jouw ontwikkeling zodat jij kan blijven groeien en verbeteren als professional. Om dit te bewerkstelligen hebben we een uitgebreid inwerkprogramma, houden we maandelijkse kennissessies, hebben we een talentontwikkelingsprogramma voor iedere werknemer en komen we regelmatig bij elkaar om ontwikkeling en vooruitgang te bespreken.

Je bent niet alleen een schakeltje in het gehele proces. Vanaf dag één ga je zélf ondernemen. Je gaat op pad en zit aan tafel met de vele verschillende ondernemers die het MKB te bieden heeft. Je zit niet de eerste twee jaar van je carrière gebogen over een Excel-werkblad. Wij geloven in ‘on-the-job’-leren en doen ons best om jou te vormen tot de beste dealmaker die jij kan zijn.

Wij zijn ambitieus en dat zoeken we ook in onze professionals. Ben jij geïnteresseerd in een carrière in M&A? Neem eens een kijkje op werkenbijmarktlink.nl voor de huidige vacatures en een impressie van onze bedrijfscultuur.

Marktlink Presentatie

Tijdens de presentatie van Marktlink kom je meer te weten over de wereld van Fusies en Overnames en hoe Marktlink zich hierin positioneert. Wij zijn altijd op zoek naar jonge, enthousiaste en ambitieuze mensen die ons team komen versterken en met ons mee willen groeien. We vertellen je dan ook wat een carrière bij Marktlink voor jou kan betekenen en welke kansen en mogelijkheden er voor jou zijn. Ben jij benieuwd hoe wij ons onderscheiden ten opzichte van de rest en hoe wij ons motto ‘Work hard, play hard’,  tot uiting brengen? Wij vertellen je graag hoe onze persoonlijke ervaringen zijn. Meld je nu aan, we kunnen niet wachten je te ontmoeten!

Meer informatie?  

Wil je meer weten over onze presentatie of heb je nog specifieke vragen?
Neem dan contact op met onze recruiter Vivian Schothans via v.schothans@marktlink.nl 

Marktlink Talent Day – 8 november

Als dé fusie- en overnamespecialist voor het MKB deelt Marktlink graag haar kennis met het talent van de toekomst. Speciaal voor studenten Finance, Accounting en Economics organiseert Marktlink de M&A Talent Day.

De dynamiek, de impact en het uitermate interessante proces maken dat veel starters kiezen voor een carrière in M&A. Marktlink richt zich op het MKB en dat betekent maatwerk. Wil jij meer weten over de werkwijze van Marktlink? Kom dan naar de M&A Talent Day van Marktlink op donderdag 8 november 2018! Naast alle ins en outs over M&A in het MKB, geven wij je meer informatie over een carrière bij Marktlink. Uiteraard sluiten we de middag af met een gezellige borrel.

Ga jij mee naar de International M&A Conference in London?
Heb jij een financiële studieachtergrond, studeer je binnenkort af en wil je op een informele manier kennismaken met Marktlink? Doe mee aan de Marktlink Case en win kaarten voor het exclusieve event op dinsdag 20 november 2018. Inclusief diner, overnachting en een avondje “clubben” in één van de hot spots van London. Meld je nu aan voor de M&A Talent Day op 8 november 2018: www.werkenbijmarktlink.nl/talent-day 

 

Participating programs