Company | Heineken

Sector: FMCG

Welkom bij HEINEKEN!

HEINEKEN is met trots de meest internationale brouwer van meer dan 250 bier- en cidermerken en actief in meer dan 170 landen. Sinds de oprichting in 1864 door de familie Heineken zetten onze trotse medewerkers zich dag en nacht in om bieren te brouwen van hoge kwaliteit, om bekroonde merken te bouwen en consumenten te enthousiasmeren over de hele wereld. Werken bij HEINEKEN betekent werken voor een wereldbedrijf met veel doorgroeimogelijkheden, waarbij passie voor kwaliteit en aandacht voor mens en milieu centraal staat.

Het HEINEKEN Management Traineeship

HEINEKEN Nederland biedt een uniek Management Traineeship om jong talent klaar te stomen voor de toekomst. Wij geloven dat de jonge en ondernemende pioniers van vandaag verantwoordelijk zijn voor ons wereldwijde succes in de toekomst. In dit programma word je uitgedaagd en blootgesteld aan de grootste uitdagingen en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Het Traineeship is een uniek programma en een unieke ervaring. Het is ontworpen voor de leiders van de toekomst.

 

De vakgebieden binnen het Management Traineeship:

  • Finance: Voor als je een totaal overzicht wilt hebben over onze gehele organisatie. Voor als je onze ambitieuze plannen graag wilt onderbouwen en deze inzichtelijk, vergelijkbaar en begrijpelijk wilt maken;
  • Supply Chain: Voor als jij al je hele leven een onbedwingbare passie hebt voor techniek. Voor als je deze passie ook kunt overbrengen op anderen en samen meer kan bereiken;
  • Commercie: Voor als je een passie hebt voor marketing of sales. Voor als jij groots denken combineert met de wil om echte resultaten te boeken.
  • IT, Digital & Innovation: Voor als je gefascineerd bent door innovatie en alle veranderingen die het IT vakgebied doorgaat. Voor als je van vernieuwing houdt en anderen hier graag in mee wilt nemen.

 

Presentatie: HEINEKEN Management Traineeship

We geven een interactieve presentatie over het Management Traineeship, je gaat kennismaken met huidige Trainees en delen hun (internationale) ervaringen. Ook geven we je inzage in hoe relevant een financiele/economische/econometrische achtergrond is en wat je hier mee binnen Heineken, en het Management Traineeship, kunt doen.

Voor wie is dit relevant?

Master studenten van een econometrische, (financieel) economische, bedrijfskundige  en/of technische studie.

 

Contact informatie:

Dick Naezer

T: 06 20558500
E: dick.naezer@heineken.com

Participating programs