Company | First Consulting

Sectors: Consultancy, Operations Research, Data Science & Business Analytics

Wie wij zijn?

First Consulting is een snelgroeiende no-nonsense consultancy organisatie met een passie voor operationele processen. Wij helpen toonaangevende bedrijven bij het verbeteren van hun operationele performance. Deze verbetering is meetbaar, levert duurzaam resultaat op en wordt bereikt door het aanpassen van processen, technologie en organisatie. Dit resultaat bereiken onze medewerkers samen met de werknemers van onze klanten. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven in de infrastructuur, telecombedrijven, banken en verzekeraars, bedrijven in de retail & industrie en energiebedrijven. Wij onderscheiden ons in de markt door diepgaande proces- en systeemkennis constant te combineren met operationele realisatiekracht.

Analytisch vermogen omzetten in doeltreffende daadkracht?

Onze consultants combineren denk- en daadkracht in het tot stand brengen van slimme, hoogwaardige oplossingen. Op gedreven en nuchtere wijze maken zij de vertaalslag vanuit de strategische richting van een klant naar de bedrijfsprocessen, organisatie en IT, schakelen zij moeiteloos tussen management en werkvloer en tussen strategie en uitvoering. De consultants van First Consulting koppelen diepgaande proceskennis aan effectief leiderschap en vertalen klantproblemen in heldere oplossingen. Daarnaast koppelen zij IT-expertise aan inzicht in klantprocessen. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers realiseren zij zo dagelijks slim resultaat op basis van goed teamwork. We maken altijd waar wat we beloven.

Het maximale uit jezelf halen?

Persoonlijke ontwikkeling en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. In onze platte organisatie geven wij je zowel als startende als ervaren consultant snel veel verantwoordelijkheden en daarmee een steile leercurve. Hierin kies jij samen met je mentor je eigen ontwikkelpad: doorgroeien naar een projectmanagersrol, een verbreding als consultant of juist een specialistische rol. Training on the job vinden we belangrijk, maar we bieden ook groepstrainingen op allerlei vlakken. Daarnaast organiseren we zes keer per jaar sportieve en uitdagende events. Wil jij het maximale uit jezelf halen en dagelijks slim resultaat realiseren met een enthousiaste groep collega’s? Neem dan contact met ons op, of schrijf je in voor onze lunch.

Wie zoeken wij?

Door onze snelle groei zijn we altijd op zoek naar nieuwe toppers op alle niveaus. Onze collega’s zijn WO-opgeleid, resultaat gericht, hebben (bij voorkeur) affiniteit met techniek en zijn communicatief vaardig. Daarnaast kijken we altijd of nieuwe collega’s matchen met het bedrijfsprofiel aan de hand van onze kernwaarden (Scherp, Stoutmoedig, Samen, Plezier, No-nonsense en vertrouwen).

Lunch – 3 oktober

Tijdens de lunch krijgen deelnemers een inkijkje in typische projecten en onze manier van werken, maar wat we vooral belangrijk vinden is dat zij kennismaken met onze consultants en de sfeer proeven. Schrijf je snel in!

Interesse, maar kun je niet bij de lunch zijn? Kijk ook eens op www.werkenbijfirstconsulting.nl, of solliciteer direct door je CV en een korte motivatie te mailen naar recruitment@firstconsulting.nl 

Participating programs