Company | EY

Sectors: Accountancy, Consultancy, Financial Services

Werken bij EY

EY is wereldwijd toonaangevend op het gebied van advisory, transactions, assurance en tax. Onze 247.570 mensen delen wereldwijd dezelfde waarden en staan voor kwaliteit. Wij maken het verschil door onze mensen, onze klanten en de samenleving te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten. Tijdens de Beroependagen zullen wij met de serviceline Advisory aanwezig zijn.

Ons aanbod voor starters

EY biedt je de ideale omgeving om je capaciteiten te gebruiken en verder te ontwikkelen. Binnen advisory werken gespecialiseerde adviseurs in verschillende disciplines. Van strategieontwikkeling tot strategie executie binnen alle bedrijfskundige kolommen en in verschillende sectoren. De omgeving van organisaties is sterk aan verandering onderhevig, zij moeten acteren op de toenemende globalisering en technologische ontwikkelingen. Organisaties moeten zich continue blijven ontwikkelen om de prestaties op peil te houden én om deze prestaties te verbeteren.

Onze adviseurs adviseren op C-level bij Fortune top 500 bedrijven o.a. op gebied van IT, Supply Chain, Operational Effectiveness, Finance, Actuarial Services, Technology, Risk en Transactions.

Jouw specialisatie hangt uiteraard af van je capaciteiten en interesses. Het advieswerk is uitdagend en multidisciplinair. Opdrachten ontstaan vaak op C-level, waardoor de opdrachten conceptueel van aard zijn. Je moet analytisch sterk zijn, inlevingsvermogen hebben en op interpersoonlijk vlak goed ontwikkeld zijn.

 Profiel

Als startend adviseur bij EY heb je een afgeronde masteropleiding Econometrie, Mechanical Engineering, Mathematics, Information Management, Information Science, Actuarial Science, Economics, Finance of Business Administration. Daarnaast heb je je tijdens je studie aantoonbaar in de breedte ontwikkeld.

Interesse?

Kijk op www.ey.nl/carriere voor actuele opportunities of neem direct contact op met Florine van den Assem, Recruiter Advisory, via 06 55 44 25 61 / florine.van.den.assem@nl.ey.com

Beroependagen 2018

Daarnaast zullen wij aanwezig zijn met onze afdeling Actuariaat tijdens de individuele gesprekken op de Beroependagen 2018. Schuif op dinsdagochtend 2 oktober bij ons aan tafel en krijg tijdens dit informele gesprek de kans om al jouw vragen te stellen over werken bij het Actuariaat of bij EY Advisory. Ook vertellen wij je graag meer over een scriptiestage, werkstudentschap of een starterspositie bij EY Advisory.

Tot dan!

Participating programs