Company | De Nederlandsche Bank

Sectors: Banking, Financial Services, Public Sector

De Nederlandsche Bank

Stage lopen of net afgestudeerd? Denk dan eens aan De Nederlandsche Bank (DNB). Bij ons werk je aan vertrouwen en financiële stabiliteit. Bijvoorbeeld door toezicht te houden op financiële instellingen, zodat men veilig kan blijven lenen en sparen. En om ervoor te zorgen dat pensioenen kunnen worden uitbetaald.

Cultuur
Je kent ons vast als zakelijk en professioneel. Dat klopt, we nemen onze verantwoordelijkheid en werken nationaal en internationaal nauw samen. Wat je misschien nog niet weet is dat de medewerkers van DNB erg trots zijn op hun werk en dat de sfeer intern informeel is. Je past bij ons wanneer je je thuis voelt bij mensen die scherp, open, betrokken en betrouwbaar zijn, en die dit uitdragen in wie ze zijn en wat ze doen.

Verschil maken
Wat je kunt en wie je bent zijn voor ons even belangrijk. Je kunt op je eigen manier het verschil maken in het hart van onze economie. Daarvoor krijg je vanaf de start veel verantwoordelijkheden en werk je op het scherp van de snede. Zo kan het zijn dat je meewerkt aan het monetaire beleid, meer leert over de werking van financiële markten én bijdraagt aan het toezicht op financiële instellingen. In een internationale context ga je direct inhoudelijk aan de slag, zodat je je razendsnel ontwikkelt. Bij ons kun je je eigen opleidingstraject uitstippelen en deelnemen aan verschillende leertrajecten van de DNB Academie en binnen het Europees Stelsel van Centrale Banken.

DNB op de Beroependagen – Individuele Gesprekken

Ontmoet DNB tijdens de individuele gesprekken op dinsdag 2 oktober. De individuele gesprekken zijn bedoeld als wederzijdse kennismaking. Tijdens een gesprek heb je de kans om je vragen te stellen over DNB en het werk als stagiair, trainee of starter. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar jouw interesses en ambities. Naast een campusrecruiter zal ook een econoom/econometrist bij het gesprek aanwezig zijn. Tips om je voor te bereiden op de individuele gesprekken: bezoek de website DNB en de verschillende werkgebieden en mogelijkheden. Wat spreekt je aan? Waar wil je meer over weten?

Wij zijn op zoek naar:

Heb je affiniteit met economie en de financiële sector en ben je maatschappelijk betrokken? Studeer je bijvoorbeeld finance, economie, econometrie, politicologie, internationale betrekkingen, wiskunde of natuurkunde en zit je in de masterfase van je studie? Combineer je dit met inzet, creativiteit en daadkracht?  Maak kennis met DNB tijdens de individuele gesprekken.

DNB op de Beroependagen – Workshop

DNB medewerkers met een economische/econometrische achtergrond verzorgen op woensdag 3 oktober een workshop.

Wij zijn op zoek naar:

Heb je affiniteit met economie en de financiële sector en ben je maatschappelijk betrokken? Studeer je bijvoorbeeld finance, economie, econometrie, politicologie, internationale betrekkingen, wiskunde of natuurkunde? Combineer je dit met inzet, creativiteit en daadkracht? Neem deel aan de workshop van DNB op 3 oktober.

Contact informatie:

Neem voor meer informatie contact op met Adriëtte Hummel, campus recruiter via +316 3102 8763 of e-mail naar a.hummel@dnb.nl of campusrecruitment@dnb.nl. Op werkenbijdnb.nl lees je meer over onze evenementen, stageplekken, het traineeship en onze vacatures. Daar kun je ook online solliciteren.

Participating programs