Company | Albert Heijn

Sector: FMCG

Everybody Appie

Al ruim 130 jaar is Albert Heijn de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo’n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 medewerkers zorgen we ervoor dat onze klanten altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkels vinden. En daarbij verlenen onze medewerkers de beste service. Zo bieden wij alle ingrediënten voor een beter leven, voor iedereen.

Hét Retail Management Traineeship
Alleen met de beste medewerkers kunnen we écht verbinding maken met onze klanten en zorgen we ervoor dat we als retailer vooroplopen in vernieuwing, nu en in de toekomst. Vandaar dat we vanuit Albert Heijn twee keer per jaar op zoek zijn naar leiders van de toekomst voor Hét Retail Management Traineeship. Dit is een driejarig programma, waarbij je als trainee de kans krijgt om het beste van jezelf te laten zien. Door middel van trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, intensieve begeleiding, coaching en uitdagende projecten word je klaargestoomd om een mooie functie te gaan bekleden op ons hoofdkantoor in Zaandam. Ga naar werk.ah.nl/traineeship voor meer informatie.

Ahold Delhaize
Albert Heijn, Etos én Gall & Gall zijn onderdeel van het concern Ahold Delhaize, één van de grootste internationale retailers, leider in supermarkten en e-commerce. We hebben met ons bedrijf grote impact op het leven van alledag. Bij Ahold Delhaize werken 375.000 collega’s, die in 11 verschillende landen elke week 50 miljoen klanten bedienen. In al onze sterke, lokale merken zit veel expertise, ervaring en slagkracht. Het is onze ambitie om klanten, medewerkers en de lokale gemeenschap iedere dag nieuwe inspiratie te bieden en het leven voor iedereen net iets makkelijker, gezonder en betaalbaarder te maken.

Appie tomorrow

Supermarkten zonder kassa’s, betalen met je glimlach, voedsel dat speciaal is afgestemd op jouw lichaam; je kunt het zo gek niet bedenken of het is al in de maak. (Digitale) innovatie staat tegenwoordig hoog op de agenda; als marktleider van Nederland geldt dit ook voor Albert Heijn. Vandaar dat we het initiatief van Appie Tomorrow zijn gestart. Dit betekent voor de workshop in het kort dat we kijken hoe we de Lean Startup methode in kunnen zetten, om hiermee niet alleen de retailer van vandaag maar ook van de toekomst te zijn.

Tijdens de workshop stap jij in de rol van Appie Tomorrow en ga je in teamverband een innovatief concept bedenken, gericht op de toekomst. Lijkt het jou leuk om meer te leren over Albert Heijn en de Lean Startup methode van Appie Tomorrow? Meld je dan aan voor onze workshop!
(geschikt voor WO-studenten van alle studierichtingen)

Meer weten?

Volg jij momenteel een WO-opleiding in de richting van Finance en zie jij een traineeship op het hoofdkantoor van Albert Heijn wel zitten? Meld je dan aan om mee te lunchen met Albert Heijn. Onder het genot van een broodje vertellen wij jou graag meer over Hét Retail Management Traineeship en beantwoorden wij met liefde al je vragen.

Ga je liever één-op-één met ons in gesprek? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens de individuele gesprekken krijg jij de kans om al je vragen te stellen aan (Finance-)trainees van Hét Retail Management Traineeship.

Contact informatie

Heb je andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze recruiter, Anne Guit.

T: 06 22 20 67 86
E: anne.guit@aholddelhaize.com

PS. Nog op zoek naar een stage? Kijk op onze website voor de mogelijkheden of stuur ons een e-mail!
E: stagebureau@aholddelhaize.com

Participating programs